fbpx

El meu fill/a bilingüe està trigant a parlar, és normal?

pexels yan krukov 5792901

This event has expired

“Els bilingües triguen més a parlar”.

“És normal, aprendre dos idiomes els confon”.

Aquest taller sorgeix per poder resoldre aquests dubtes quant a desenvolupament dels petits bilingües, per desmuntar molts mites i treure pors.

No, els nens bilingües no triguen més a parlar. Aquests consells es basen en una interpretació errònia de com és el desenvolupament del llenguatge del petit bilingüe. Mala interpretació. Sense saber-ne.

Testimonis

Hey Estela,

Moltíssimes gràcies per la gravació i la teva feina responent tots els nostres dubtes. La sessió ha estat super didàctica i ja he començat a cambiar alguns hàbits per abordar aquest tema millor. Moltes gràcies també per totes les referencies a altres professionals. Super útil. Ets una crack!
Gràcies i et vaig seguint ☺️

V, pare d’una petita de 2 anys, ell català, dona australiana vivint a Austràlia.

«Un taller molt útil per a reflexionar sobre tots els aspectes relacionats amb l’aprenentatge de llengües per a infants multilingües, des de l’àmbit tècnic i fonètic, fins a importants consideracions del context emocional i sociocultural de l’experiència de l’infant. Un taller molt informatiu amb estratègies pràctiques i flexibilitat per adaptar-les a diversos contexts i circumstàncies personals

L’ahà d’aquesta mare… «El fet de no adoptar actituds lingüístiques educatives, que no afavoreixen l’adquisició del llenguatge, sinó d’integració de la llengua com a vehicle de comunicació quotidiana. Quan ho has dit he pensat que tenia molt sentit però no hi havia pensat abans!»

El que posarà en pràctica aquesta mare: «Parlar del pla lingüístic amb el meu marit, per acordar com ho farem quan la nena neixi. Dedicar ajudes específiques per afavorir l’aprenentatge lingüístic, i no adoptar actituds d’ensenyar la llengua, sinó d’adquirir-la

Mare catalana, pare italià, vivint a Londres, esperant que neixi la seva primera filla.